HTML

Minden ami web!!!

Ide irok mindent ami web html,css,php,python,javascript meg sok minden más .....

Friss topikok

  • Kacagóember: Szar (2016.12.10. 15:54) Wi-Fi hack

Egy kis infó a javascriptről

drext0r 2010.09.13. 17:22

 A JavaScript egy webes nyelv amivel sok mindent lehet csinálni lényegében hasonlit a php-ra de nagy különbségük hogy az egyik a szerveren fut le a másik pedig a böngészőbe igy a javascript böngészőfüggő a php viszont nem a php annyiban jobb még hogy (nekem jobban tetszik) és nem látszik a weblap forráskódjában a php kód a javascripté pedig igen és ez szar.Mert akárki ellophatja a mi nehezen megirt kódunkat viszont amit nem látnak azt nem tudják ellopni :)

A javascriptről is biztos lehet a neten pár ezer leirást találni de azért én is irok pár dolgot ...a javascriptet a html kódbn szinte mindenhova be lehet rakni igy:<script type="text/javascript">alert("Üdv a weboldalamon");</script> hát igy ha vki ugy tudná hogy a type helyett language-t kell használni akkor sztem felejtse el .....

A Java és a JavaScript nyelvnek egyáltalán semmi közük nincs egymással a Java egy rohadt nehéz nyelv és nem éppen a webre találták ki bár oda is lehet vele fejleszteni a javascript meg egy könnyű nyelv ami csak webre van ÉRTHETŐ???

Na egyenlőre ennyi a neten ha a gúgliba beirja vki hogy javascript programozás biztos talál magának valót ha nem igy járt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drext0r.blog.hu/api/trackback/id/tr842293293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása